Xing’an: Versterking van het prestatiedoelbeheer richt zich op Ruring Dangerous House-renovatie

Om de verbetering van de landstijl beter te bevorderen, realiseer je de effectiviteit van de vernieuwing van de armoede en de effectiviteit van de landelijke revitalisering, Xing’an County Party Comité, de overheid zorgvuldig implementeren, fijnplan, meer maatregelen om het prestatiedoelbeheer te versterken en voer krachtig vervalverdilde huistransformatie uit.

Een prestatiegoel ontwikkelen om het netwerkbeheer te implementeren.

"Guilin’s 2021-jaar uitgebreide prestatie-evaluatie-indicator is" heerser ", gecombineerd met Xing’an-daadwerkelijk, de renovatie van landelijke vervallen huizen in" Xing’An County 2021 Prestatiedoelen "Performance Afforational) Werkplan, het gewicht van de score verhogen, Verfijn, kwantificeren, kwantificeren en verduidelijken van de taken van elke Township Assessment Work, en de voltooiing van de taken. Tegelijkertijd vestigde het de leidende groep van het speciale actiewerkzaamheden van renovatie op het platteland van het platteland. Hij heeft gewerkt met de Township Party Committee and Towns and Towns. Via de laminaire druk heeft het een niveau van de verantwoordelijkheid voor gesloten lus gevormd voor provincies, townships en dorpen. Voor het standaard prestatiedoel, neemt u het gevaarlijke object nauwkeurig op. De County heeft het "One-Family" Rural House Renovation Archive Management System ge?mplementeerd op basis van "Niemand, niemand, niemand huishouden, niet slecht, een huishoudelijk" principe. Sinds maart van dit jaar heeft de provincie het voortouw genomen bij het uitvoeren van veiligheidsrisico’s voor meer dan 80.000 landelijke huisvestingsorganisaties in de provincie en bestanden de basisinformatie van elk huis en de informatie van de foto-foto en andere informatie is ontwikkeld in Het ministerie van Woningen. In het managementplatform is er een voorlopig onderzoek van huizen met veiligheidsrisico’s. Na onderzoek zijn er 1299 risicovole huizen, die vastbesloten zijn om in totaal 145 in het D-Klasse gevaarlijke huis te hebben. Om de uitbreiding van de armoede te consolideren, voorkomt het optreden van grootschalige retourboot, de landelijke lage-inkomensgroepen en de oorzaken van kritieke uitgaven veroorzaakt door kritieke uitgaven veroorzaakt door ongevallen, wat resulteert in ernstige moeilijkheden in het basisleven, enz. .

Versterking van het doel van het levensonderhoud van mensen, het repareren van gevaarlijke mensen.

Ruring Dilapidated House-renovatie is het levensonderhoud van een volk van duizenden huishoudens, transformatie is gevaarlijk, warm is het hart. De provincie neemt deze prestatiedoel nauw in en de belangrijke inhoud van rurale gevaarlijke huizen als prestatie-indicatoren ("Ik doe praktische dingen voor de massa’s"), met praktische acties om dorpen te helpen, leef de massa’s, leven Wees gerust, levend comfortabel, voortdurend verbeteren van het gevoel, geluk en veilige zin van het volk. Om met succes de doeltaak van plattelandsverlaging van het autonome regio te voltooien, is de County opgenomen in het jaarlijkse werkprestatiebedrijf van Cadre-medewerkers en is opgenomen in de tweede verdeling van CADRES-medewerkers. Aan het einde van het jaar, De kaders en werknemers beoordeelden en 7 supervisors werden opgericht. Het verificatieteam is verantwoordelijk voor het begeleiden van de renovatie van landelijke gevaarlijke huizen, waardoor het landelijke renovatiebeleid van het land van landbouwers boeren boeren is ge?mplementeerd en de belangen van arme boeren wordt ge?mplementeerd de belangen van arme boeren effectief hebben gehandhaafd. Vanaf nu zijn de 84-renovatie-taken van de graafschap van de provincie voltooid en het voltooiingssnelheid is 100%.

(Wang Hailan, Zhou Yufang) (Editor: Zhou Yule, Huang Wei) Delen Laat meer mensen zien.