Xinyang City, Yuhe District: Lancering van de overheidsomgeving

In de afgelopen 1 periode, in de mensen van Jihe District, Xinyang City, de massa’s van de heuvels – Mountain Huai Village schonken 4 maaiers, 4 auto en andere sanitaire apparatuur ter waarde van 20.000 yuan., Gebruikt voor uitgebreide milieu-rectificatie van menselijke woning.

Op 13 december zag de auteur Chen Baishun. Chen Baishun, die de General Manager van Xinyang Baishuanyuan Agricultural Development Co., Ltd., zei: "Sinds het begin van de milieu-sanering van de leefomgeving, zag ik de township en het dorp erg druk was.

Als lokale ondernemer kan ik het niet helpen, ik heb een aantal machines en apparatuur gedoneerd om het land te helpen om rectificatiewerkzaamheden uit te voeren, zodat onze woonplaats steeds mooier wordt! "Tegelijkertijd als Chen Baisun, Zuo Guiyang, leidde het hoofd van de voorbereidende afdeling Huai’an Community, Huai’an, ook de massa’s om de hoofdwegen van de hoofdweg schoon te maken. Hij vertelde verslaggevers:" Gemeenschap bijeengeroepen vrijwilligers Partijleden samen, elke dag klasse, meer dan tien mensen per klas, niet de hele dag gestopt. De kaders van de township worden ook lid van het rectificatie-team, iedereen zit vol met kracht.

"Om het landelijke huldeomgeving effectief te verbeteren, verbeteren de geluksindex van de mensen in het land, en verder verbeteren van de werkmaatregelen in de rivier in Jihe, rond de stad, district" die zes chaos "regelen , het realiseren van vier "werkvereisten, verbetering van het werkverantwoordelijkheid, de algemene situatie, het mobiliseren van alle plattelandsdienst, implementeren strikt het verantwoordelijkheidssysteem van landelijke kaders en zet een climax van landelijke mensen op het hele landschap.

Yan Yongxiang Xuantong Lid zei: "Je hebt de rol van de Grassroots Party-organisatie volledig gespeeld, 22 personen van het milieu-sanering van het milieu opgezet, de organen van de organen organiseren en de partijleden oproept om het huis te nemen, het huis op te nemen, het huis te maken De omgeving zal de demonstratie-rol van de pioniers van de partijleden verder spelen en streven naar uitmuntendheid in het werk van de menselijke woning.

Op dit moment is de verbetering van de rectificatiewerkzaamheden op een ordelijke manier. "Om de massa’s te begeleiden om de mensen te begeleiden om te concurreren voor milieugezondheidsbeveiligingsklers, propagandisten, supervisors en stevig een sterke sfeer uitvoeren, gebruikt de township ook promotionele voertuigen, grote luidsprekers, kleine luidsprekers, propaganda-banners, LED-weergave wijd manieren om uitgebreide manieren uit te voeren.

Tegelijkertijd mobiliseert de township de kracht van alle personeelsledenpersoneel, en de partitie is een uitgebreide rectificatie-actie van menselijke woonomgeving, verdere uitbreiding van de erkenningssnelheid en vormt een sterke sfeer bij iedereen. Daarnaast is Yanhe Township uitgeput voor de oprichting van een menselijk residentieel milieubehoeftewerkkantoor, en elke week van het dorp van de jurisdictie, het toezicht op de menselijke woonomgeving, waarborgen dat de uitgebreide milieu-sanering van menselijke woning wordt ge?mplementeerd.

Wang Zhirong, een inwoner van Hihe Township, en Wang Zhirong, zei: "De omgeving is schoon, de mensen zijn echt niets, iedereen is in het bureau van de gouverneur. Iedereen probeerde ook deel te nemen aan het huis, en het voorhuis wordt gedreven. Schoon schoon.

We hebben een goed tijdperk van kraam, je moet een geest leven! ((Bewerkt: Yang Xiana, Xu Chi) Delen meer mensen om de aanbevolen lezen te zien.