[Focus op de centrale expo] zes provincies in het midden van de zes provincies

  Originele titel: [Focus op de centrale expo] zes provincies in het midden van de zes provincies van China gehouden op 22 mei, zullen de zes provincies van de tweede zesde provinciale expo in Taiyuan worden gehouden.

16 ondernemingen in het midden en zes provincies van de Chinese provincie verzameld in nieuwe producten en praten over samenwerking en zoeken gemeenschappelijke ontwikkeling. Vice-gouverneur Wei Wei woonde en leverde een toespraak.

  In overeenstemming met het algemene idee en de vereisten van de provinciale partijcommissie "is vier vier hoog-twee synchroon", de belangrijkste links in de ontwikkeling van geavanceerde producten zijn strak gedraaid, promotende voordeelconversie, versnellen nieuwe producten en blijven nieuwe producten versnellen en blijven nieuwe producten Voordelen in Shanxi-industrie?n, vooraf, een aantal nationale eerste schepping heeft een aantal belangrijke prestaties in het land gemaakt, binnenlandse gat.

  Een deel van nieuwe producten markeert innovatieresultaten.

Shanxi Jinbo Biomedical Co., Ltd. Humanization III Collageen vult de internationale markt.

Het 130KW Waterstofbrandstofcelmotorstelsel ontwikkeld door Datong Heroes en Qionensong Technology Co., Ltd. heeft brede vooruitzichten. Shanxi Zhongke Xi’an UV-foto-elektrische technologie Co., Ltd. UVC-LED-sterilisatieapparatuur kan een spike bereiken op het bacteri?le virus van de oppervlaktevirus van objecten.

Global Catering Merk Pizza Hut en China’s ouderwetse Six-smaakbotsing, betuigen Tribute Traditionele keuken met een kom runderstangen en prijzende culturele erfenis. Bedrijven uit Anhui, Jiangxi, Henan, Hubei, hebben nieuwe producten uitgebracht in interactieve luchtvormingstechnologie-applicaties, nieuwe energiesystemenintegratie, intelligente apparatuurproductie, enz. Shanxi bevordert de upgrade van industri?le transformatie krachtig, met steeds meer open marktruimte om nieuwe dieren te ontwikkelen, optimaal de zakelijke omgeving voor de nieuwe producten te optimaliseren om vruchtbare grond te ontwikkelen, en welkom binnenlandse en buitenlandse bedrijven om te onderhandelen, investeren, industrieel, centraal ondernemers in Zes provincies delen nieuwe kansen in dit evenement en zoeken gemeenschappelijke samenwerking in de toekomst. (Reporter Jin Shui).